041 / 854 003 [email protected]

Nega predela okoli oči

Nega predela okrog oči je vsesplošni odgovor na očesne gubice in je vodilna tehnologija med znanostjo in naravo. Je nega za pomiritev otečenih vek in za glajenje očesnih gubic, ki vam prinaša občutek sproščenosti in svežine.

Nudimo vam:

NEGO PREDELA OKROG OČI Z UPORABO KOZMETIKE NEOVITA: NEOVITA je naravna nemška kozmetika, ki ne vsebuje nobenih konzervansov. S svojim Mouse-Carrier sistemom omogoča, da učinkovine prodrejo v kožo veliko bolje kot pri navadnih kremah.

Največ uporabljamo:

NEOVITA Revitalizing Eye Care: Z naravnimi sestavinami kot so jojobino olje, karitejevo maslo, sol Mrtvega morja in drugimi, ponuja celovito rešitev za predel okrog oči, blaži podočnjake in otekline, kožo pa naredi bolj gladko in sijočo.

NEOVITA Lifting Eye Care: Je intenzivna Anti-aging nega za predel okrog oči, ki je zelo tanek in občutljiv. Produkt deluje proti oteklinam, daje vlažnost, intenzivno gladi, ter se enostavno vpija v kožo.

NEOVITA Soothing Eye Care: Nežna, lahko mazljiva kobinacija pene in gela zmanjša podočnjake in otekline. Po uporabi je koža gladka in sijoča.

 

 

Zastavite nam vprašanje