NARAVNA KOZMETIKA BREZ KONZERVANSOV

Kozmetika Neovita

Kozmetika Neovita je drugačna kozmetika, ki je razvita, testirana in proizvedena v Nemčiji.

Neovita temelji na rezultatih revolucionarnih raziskav naravnih sestavin in je alternativa običajnim izdelkom za nego kože. Izdelki so rezultat najsodobnejših tehnologij in so oblikovani z najbolj učinkovitih in inovativnih sestavin. Vsi izdelki so pakirani sterilno in zagotavljajo popolno odsotnost kakršnihkoli konzervansov, kot so umetna barvila, peg-emulatorji, mineralna in silikonska olja …

Inovativen Neovita Mousse-Carrier sistem omogoča natančno in enakomerno porazdelitev aktivnih sestavin s pomočjo mousse (pena) tehnologije, kar dovoli, da se produkti v kožo vpijejo izjemno dobro in veliko bolje, kot običajne kreme.

Celovite obravnave z Neovito skrbijo za perfektno harmonijo in ravnovesje med telsom, duhom in dušo, ter zagotavljajo izvrstno počutje. Znamka pa gradi na zaupanju in je tudi prejemnica številnih nagrad, med drugim Anti-Aging, Professional Essence in Readers’ Choice nagrad. Razvoj, proizvodnja in testiranje potekajo v Nemčiji, s skrbnostjo dolgoletne tradicije podjetja Singer.

Več o kozmetiki in izdelkih lahko preberete na: www.neovita.si