SALON LEPOTE CARPE DIEM

Lifting obraza

Lifting obraza je varen in izjemno učinkovit način za ohranjanje ter pridobivanje mladostnega videza. Z njim lahko osvežite obraz, ga privzdignete, koža ponovno zasije, vaša podoba pa tako spet pridobi povsem jasne in definirane mladostne obrise.

Lifting obraza je pravzaprav učinkovita obrazna vadba, ki pripomore k krepitvi obraznih mišic. Obraz lepo oblikuje ter ga učvrsti. Mišice se krčijo in postajajo vse bolj močne. Obraz se privzdigne, pospeši se krvni obtok. Nastajanje elastina in kolagena spodbuja preskrba s kisikom ter hranilnimi snovmi.

Pri liftingu obraza gre za preplet najrazličnejših vsebin. Vključene so na primer vsebine s področja masaže ter nege obraza. S pomočjo najrazličnejših tehnik lahko obraz obnovite in si s tem zagotovite večno mladost.

Nudimo vam

  • HI-FU
  • Mikrodermobrazija
  • Endoshaper
  • Radiofrekvenca obraza

HI FU

HI-FU je nekirurški lifting, ki se izvaja s pomočjo visokega intenzivnega fokusiranega ultrazvoka. Gre za novo tehnologijo z izjemno visokim potencialom nadomeščanja tradicionalnega kirurškega obraznega liftinga.

HI-FU lahko uporabite, da poskrbite za učinkovito izboljšanje prožnosti kože. Z njim opravite lifting kože obraza, kjer se kontrolirane pulzne ultrazvočne energije usmerjajo točno na področja, ki jih želite izboljšati. S pomočjo visoke tehnološke naprave si torej lahko zmanjšate obrazne gubice ter poskrbite za lifting efekt.

Mikrodermobrazija

Mikrodermobrazija je poseben kozmetični proces, pri katerem se mehansko odstrani odmrla povrhnjica. Gre torej za postopek obnavljanja celic ter kolagena. Tehnika je izjemno nežna in se izvaja z brizganjem finih medicinskih kristalov iz aluminijevega oksida po površini kože. Zunanja odmrla plast se odstrani, ko kristali pridejo v stik s kožo.

Takšen postopek odlično poskrbi za stimulacijo prekrvavitve kožne površine, prav tako za izboljšanje preskrbe s kisikom, za pospeševanje obnavljanja celic in za ponovno proizvodnjo kolagena.

Endoshaper

Če posledice staranja vaše kože še niso tako močno izražene, se lahko s pomočjo lifting niti izvede izjemno nežen nekirurški 3D-dvig obraza. S tem se povrne obrazna oblika. Poseg je primeren tako za ženske kot moške.

S pomočjo razgradljivih lifting niti se torej izvede nežen dvig obraza, ki se ga na takšen način pomladi. Na nitih se nahajajo drobni kaveljčki, ki poskrbijo, da se mehka tkiva obraza uspešno postavijo nazaj na svoje mesto. V podkožju tovrstne niti spodbujajo proizvodnjo lastnega kolagena in elastina. S tem pa seveda precej izboljšujejo tonus vaše kože in obliko obraza.

Radiofrekvenca obraza

Radiofrekvenca obraza predstavlja neinvazivno tehniko, pri kateri se s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejejo globlje plasti vaše kože. Segrevanje povzroča trenutno krčenje vezivnih oziroma kolagenskih vlaken. Obenem stimulira še določene celice. Te pričnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Radiofrekvenca obraza vam omogoča povsem enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa ter globlje ležečega tkiva, in to brez bolečin.