SALON LEPOTE CARPE DIEM

Endoshaper roler

Proizvaja kombinacijo vibracij in pritiska za zmanjšanje videza celulita, tudi na predelih telesa, kjer se lahko naberejo maščobne obloge in jih je običajno težko odstraniti. To kopičenje se lahko pojavi na rokah, hrbtu, pasu, trebuhu, stegnih in zadnjici. Naši tretmaji lahko izboljšajo maščobne obloge na teh predelih, vaše telo naredijo gladko in se spopadejo z vsem, od videza celulita do tonusa mišic.

Vpliv na telo

Odstranitev učinka “pomarančne kože” je pogosto opazna takoj in se z vsakim tretmajem izboljšuje. Vaskularna aktivnost, ki jo stimulira ta terapija, povzroča tudi odvajanje tekočine, zmanjšanje gub in vaši koži povrne mladosten sijaj. To ne le odstrani centimetre, tonira in oblikuje vašo postavo, ampak tudi zmanjša vnetje. Najbolj priljubljena področja pozornosti so stegna, zadnjica, prsi in nadlakti.

Obraz in vrat

Endoshape ima še posebej ugoden vpliv na nego obraza. Postopek spodbuja nastajanje kolagena in elastina. Vašo kožo nasiči s kisikom, da jo nahrani in posvetli od znotraj. To je tudi močna nega za odpravo drobnih gub, vrečk pod očmi in podočnjakov. Kot 100-odstotno nekirurška in neinvazivna terapija je Endospheres resnično eden najsodobnejših kozmetičnih tretmajev, ki so na voljo. Rezervirajte napravo še danes in si oglejte razliko, ki jo naredi ta nova tehnologija!

Izboljša ton in teksturo

Naša mikrovibracijska metoda nežno deluje na tkivo, da ga tonira in učvrsti, kar prinaša izjemne rezultate in bolj mladostno polt.

Poveča zdravo limfno cirkulacijo

Neučinkovit krvni in limfni obtok lahko povzroči nelagodje. R6 ponovno aktivira lokalni krvni obtok in aktivira, da limfni sistem deluje pravilno.