SALON LEPOTE CARPE DIEM

Lipo laser

Velikokrat ji rečemo tudi nekirurška liposukcija, kjer z ultrazvočnimi valovi, ki ne povzročajo nobenih bolečin, razbijamo trdovratne maščobne obloge, celulitna stanja. LipoLaser je visoko profesionalna naprava za oblikovanje telesa oziroma zmanjševanje maščobnih celic. Z LipoLaserjem v samo nekaj tretmajih po 30 minut dosežemo izredne rezultate. Razvit je namensko za zmanjševanje maščobnih oblog na tretiranem predelu. LipoLaser deluje direktno na maščobne celice in povzroči njihovo zmanjšanje – brez kirurških posegov, brez bolečin in brez nezaželenih stranskih učinkov.

Delovanje lipo laserja

Terapija Lipo Laserja je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo namestimo in pritrdimo posebne laserske sonde z valovnimi dolžinami 635 nm do 650nm. Stranka občuti prijetno toploto in nikakršnih neprijetnih zvokov ali bolečin. Terapija se lahko izvaja na vseh tipih kože in na vseh predelih telesa. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k vašim vsakodnevnim aktivnostim.

Gre za popolnoma naraven proces sproščanja maščobnih rezerv, ko telo potrebuje energijo iz zalog. LipoLaser ne ustvarja nenaravne reakcije in ne vpliva na ostale telesne strukture, kožo, žile in živčevje.Ker laser deluje v specifičnih valovnih dolžinah 635-660nm, omogoča ciljno delovanje na hipodermis (maščobno tkivo). Ob stiku laserske svetlobe z maščobno celico, v kateri so shranjeni trigliceridi (naša energijska zaloga), nastane t.i. foto kemični efekt in maščobna celica se odpre. Trigliceridi se razgradijo v glicerol in maščobne kisline. Maščobna celica se takrat skrči, kar se na zunaj odraža kot izguba obsega.

Nizkoenergijski LipoLaser s svojim foto-kemičnim efektom vpliva na večjo prepustnost celične membrane adipocita in razgradnjo trigliceridov v proste maščobne kisline in glicerol. Na podlagi tega se zmanjša količina maščobe v sami maščobni celici, prav tako pa pride tudi do zmanjšanja njihove velikosti. Da se glicerol in maščobne kisline odstranijo iz medceličnih prostorov dosežemo z limfno drenažo, ki pospeši limfni obtok, čisti telo odpadnih snovi, izboljša prekrvavitev, ter preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Prednosti lipo laserja

 • TAKOJŠNJI REZULTATI (Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju; običajno dosežemo izgubo 2-4 cm okrog trebuha pri vsakem tretmaju
 • Najnovejša laserska tehnologija za oblikovanje telesa in zmanjševanje maščobnih oblog – poimenovana tudi »nekirurška liposukcija«
 • Predstavlja najhitrejši, najbolj preprost, varen in učinkovit način zmanjševanja velikosti maščobnih celic
 • Nima stranskih učinkov in ne vpliva na ostala tkiva in strukture
 • Vpliva na zmanjšanje količine maščobe in ne vode
 • Postopek obravnave je sproščujoč in udoben, brez bolečin
 • Predstavlja bolj učinkovito metodo, kot že znane metode oblikovanja telesa in zmanjševanja maščobnih oblog z radiofrekvenco in kavitacijo.

LipoLaser predstavlja:

 • VARNO METODO, saj gre za hladni laser brez stranskih učinkov
 • HITRO METODO, saj z enim tretmajem lahko zmanjšamo obseg od 2-6 cm
 • UDOBNO METODO, saj med 30 minutno obravnavo udobno ležite in se sproščate
 • USMERJENO METODO, saj lahko vplivate na oblikovanje in zmanjšanje maščobnih oblog na katerem koli predelu telesa