SALON LEPOTE CARPE DIEM

LPG lipo M6

Priporočljivo v borbi proti celulitu in maščobnim oblogam

Visoka tehnologija Cellu M6 deluje na principu mehanične stimulacije kože s pomočjo dveh motornih valjev, ki omogočata nežni in lažji premik po telesu hkrati pa ustvarjata ugoden in pomirjujoč občutek. Tretmaji so neinvazivni in popolnoma neboleči, ustvarjajo občutek sprostitve ter pomagajo v boju proti stresu.

LPG aparat Cellu M6 pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog. Rezultat je vitko telo, nežna in elastična koža. Tretma aktivira naravne funkcije kože ter vrača organizem in izgled kože v prvotno, zdravo stanje. Poleg anticelulitne terapije je namenjen tudi za učvrstitev povešene in ohlapne kože, poporodno rehabilitacijo in post kirurško okrevanje.

Primeren je za vse starosti in tipe kože.

Uporabo aparata odsvetujemo v primeru nosečnosti, infekcij, alergij in ostalih suspektnih sprememb na koži, razširjenih ven, karcinoma, antikoagucijske terapije, liposukcije (do 6 mesecev po operaciji). Da bi dosegli optimalne in željene rezultate priporočamo minimalno paket 15-20 terapij celega telesa, ki se izvajajo 2-3 krat tedensko. V času tretmaja pacient nosi specialen LPG bodi, ki omogoča lažje delo z aparatom, ter pacientu nudi prijeten občutek udobja ter osebne higiene.
Rezultati, doseženi z LPG metodo so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta.