SALON LEPOTE CARPE DIEM

Body wrapping

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.
Pri postopku body wrappinga vam najprej na kožo nanesemo specialno anticelulitno kremo in nato telo drenažno povijemo s folijo. S pomočjo učinkovitih preparatov, ki jih nanašamo na predele telesa (trebuh, zadnjica, stegna), dosežemo:

  • razgradnjo maščob v celicah
  • odvajanje razgrajenih snovi, toksinov in vode iz podkožnega tkiva
  • aktiviramo limfni sistem
  • izničujemo videz pomarančaste kože

Učinki body wrappinga so vidni že po prvem tretmaju, saj zmanjša obseg do 2 cm. Večkratna uporaba postopka body wrapping vidno zmanjša celulit, obseg telesa, omili videz pomarančaste kože in obenem učvrsti podkožno tkivo. Za najboljše rezultate se priporoča med 8 do 12 terapij, 1 x tedensko. Po vsaki terapiji se vsaj nekaj ur ne tuširajte, saj uporabljeni preparati in kreme delujejo še nekaj ur po terapiji.

Body wrapping priporočamo:
– če iščete učinkovit način za zmanjšanje celulita
– če želite izboljšati tonus kože
– če imate težave z zadrževanjem vode v koži
– če želite izboljšati napetost kože (predvsem po shujševalnih kurah ali po nosečnosti)

Boywraping tretma vsebuje :
– nanos anticelulitne kreme
– povijanje v specialno folijo

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.