SALON LEPOTE CARPE DIEM

Hiemt Tesla Sculpting

Hiemt Tesla Sculpting velja za enega od najnovejših tretmajev za oblikovanje telesa. Gradi mišično maso ter obenem topi odvečno maščobo. Vključena je torej tehnologija HIEMT, ki omogoča rezultate, ki so povsem primerljivi z rezultati intenzivnih treningov, na primer dvignjeno in napeto zadnjico, definirane roke, bolj napeta stegna, bolj raven ter napet trebuh.

Tehnologija omogoča 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30 minutah, katere ni mogoče doseči v istem času z naravnimi treningi (npr. 20.000 počepi med enim treningom). Ko je mišično tkivo pod vplivom submaksimalnih kontrakcij, se mišica prilagodi tem ekstremnim razmeram in se odzove z preoblikovanjem notranje strukture, kar ima za posledico gradnjo mišic in izgorevanje maščob.

Med terapijo ležite, na telo se položijo ročke, preko katerih se izvaja elektromagnetna stimulacija.

Predel bo po terapiji takoj bolj napet, sčasoma pa se kompletno preoblikuje, tako, da je več mišič in manj maščobe. Študije kažejo 16% rast mišic in 19% zmanjšanje lokalne maščobe, v kolikor se izvjajajo terapije po protokolu.

Delne rezultate lahko opazite že takoj po terapiji, končni rezultati pa so vidni nekaj tednov po zadni terapiji, to je nekje 8-12 tednov.
Naprava omogoča 20.000 kontrakcij v 30 minutah. Uporabljamo ga lahko na vseh velikih mišičnih skupinah, kot so glutealne mišice, trebušne mišice, mišice na stegnih in mišice nadlakti ter druge večje mišične skupine.

Postopek terapije:
Izvedemo jo leže, ne gre za neprijetno terapijo, traja pa 30 minut na predel. Na določen del se pritrdi 2 ročki, naprava nato začne z delovanjem.

Po terapiji ni okrevanja, prav tako pa ni stranskih učinkov.

Priporočeno število tretmajev je 4-6 na predel, nekje 2 x tedensko ali nekje na 3-6 dni.