SALON LEPOTE CARPE DIEM

Nega obraza in dekolteja

Vaša koža je dragulj, ki si zasluži najboljšo nego. Nega vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Pravilna in strokovna nega kožo očisti, prenovi, povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani in obogati. Nego obraza strokovno osebje prilagodi tipu in trenutnemu stanju kože.

Nudimo vam

– Klasične in specialne nege obraza z naravno nemško kozmetiko NEOVITA (edina kozmetika brez konzervansov)
– Profesionalno Anti-Age nego z uporabo kozmetike NEOVITA
– Nego obraza in dekolteja
– Anti-Age nego obraza in dekolteja z uporabo kozmetike NEOVITA
– Osvežilno nego obraza
– Diamantni peeling (peeling, masaža, maska)
– Diamantni peeling s klasično nego obraza
– Nekirurški lifting obraza z uporabo LPG LIFTa 6, skupaj z masažo in masko obraza
– Mikrodermoabrazijo obraza
– Aqua peel za vse tipe kož
– Masažo obraza in dekolteja
– Peeling obraza
– HI-FU pomlajevanje obraza
– Masko za nego obraza glede na tip kože
– Kozmetični tretma Visoka frekvenca
– Zdravljenje aken
– Radiofrekvenca obraza

Anti-age z uporabo Neovita kozmetike

NEOVITA je naravna nemška kozmetika, ki ne vsebuje nobenih konzervansov. S svojim Mouse-Carrier sistemom omogoča, da učinkovine prodrejo v kožo veliko bolje kot pri navadnih kremah. Naravne sestavine v njeni sestavi se borijo proti glavnim vzrokom prezgodnjega staranja kože. Preprečuje nezgodne vplive okolja na kožo in globinsko odpravlja gubice. Pri tem nam pomaga čudovita linija izdelkov Ultimate Anti-Aging s produkti kot so Anti-Aging Liposomes, ki je prejemnik mednarodnih nagrad, Anti-Aging Lifting Mask …

Diamantni peeling

Postopek pri katerem se postopoma lušči povrhnjica kože s pripomočkom, ki ima lasersko obdelane konice, in vakuumom. S tem odstranjujemo odmrle kožne celice in hkrati pospešujemo mikrocirkulacijo ter obnavljanje kože. Postopek je namenjen vsem tipom kože in se tudi aktivno bori proti znakom staranja. Uporaba diamantnega peelinga je priporočljiva pred nadaljno nego saj kožo pripravi do tega, da substance v izdelkih učinkujejo veliko bolje. Postopek je popolnoma neboleč.

LPG lift 6

Pri liftingu najprej pomislimo na kremice in ostale preparate. Mi vam ponujamo naravni postopek globinske obnove in pomladitve kože z uporabo LPG LIFTa 6. S spodbujanjem fibroblastov se že po prvem postopku na naraven način pomlajuje koža na obrazu. Vidno odpravlja gubice ter omogoča trajne rezultate. Z uporabo mehanskega aparata vam naredimo pravo telovadbo obraza. Postopek je neboleč in zelo učinkovit.

Visoka frekvenca

Gre za neboleč kozmetični tretma pri katerem uporabljamo elektrodo s steklenim nastavkom. Kožo s postopkom mehčamo in odstranjujemo nečistoče, akne, temne madeže … Visokofrekvenčni valovi namreč izboljšajo pretok krvi in pospešujejo obnovo celic.